Kuijpers

Campagnebeeld t.b.v. lancering Veilig Werken app

Concept | DTP | Beeldbewerking | Project management

Kuijpers is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van technische installaties in gebouwen en industrie. De ambitie is om alleen nog maar duurzame en energieneutrale installaties te bouwen en zo bij te dragen aan een gezondere werk- en leefomgeving. Zij zitten gevestigd door heel Nederland, maar hebben hun hoofdlocatie in Helmond. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1921 actief is. In 2018 is de Directeur Aukje Kuypers, 3e generatie, verkozen tot Topvrouw van het jaar.

Veilig werken staat bij Kuijpers hoog in het vaandel. Zij noemen het niet voor niks: ‘Ik werk veilig, of ik werk niet’. Om dit kracht bij te zetten hebben zij een app ontwikkeld, waarmee je kunt zien hoe je als werknemer van Kuijpers veilig kunt werken. Kom je misstanden tegen op de werkvloer, dan kun je die direct rapporteren middels de app. Kortom, een app die voor elke werknemer onderdeel zou moeten zijn van de standaard werkuitrusting.

Met dat gegeven heb ik een campagnebeeld ontwikkeld dat ingezet werd bij de promotie van deze app onder de ruim 1200 medewerkers.